pondělí 11. května 2015

Ferratum


Jediná rychlá půjčka se splatností 45 dnů
Jediná rychlá půjčka se splatností 45 dnů | foto: Ferratum
Když se rozhodnete vyřešit nečekané výdaje půjčkou, zjistíte krátkým internetovým průzkumem, že obvyklé lhůty pro vrácení peněz jsou 28 či 30, ojediněle 35 dnů.
Jen u Ferratum Bank naleznete lepší podmínky. Zde si můžete v kteroukoliv denní nebo noční hodinu vypůjčit i 10 000 Kč až na 45 dní. Záleží na vás, kterou variantu splatnosti od 7 do 45 dní ve své online žádosti zvolíte.

Bezúčelové půjčky vedou

Ačkoliv Ferratum Bank nabízí řadu služeb, největší oblibě klientů se těší rychlé bezúčelové půjčky, tradičně zařizované krátce před výplatou. Využít je lze opravdu na cokoliv a překážkou není ani to, že jste třeba student, penzista či rodič na mateřské dovolené.
Nejen praktická délka splatnosti 45 dnů, která poskytuje dostatečný prostor k vyřešení každého problému, ale také rychlost schválení a poslání peněz vás nadchne: vypůjčené peníze máte totiž na účtu do 1 minuty 24 hodin denně, protože zaměstnanci Ferratum Bank vyřizují žádosti podané sms či přes internet nepřetržitě.
Navíc ke schválení půjčky Ferratum nepotřebujete žádné doklady, ručitele ani osobní schůzku, vše je snadné a transparentní.

Ani 45 dnů nestačí?

Samozřejmě může nastat situace, kdy ani 45 dnů nestačí. Pokud se dostanete do jakýchkoliv problémů se splácením půjčky, ihned kontaktujte zákaznický servis a dohodněte si náhradní termín splatnosti. Půjčku Ferratum lze také samostatně před termínem splatnosti prodloužit o 30 dní, a to celkem dvakrát.

Obraťte se na Ferratum Bank kdykoliv

Online žádost o půjčku můžete podat kdykoliv, stačí vyplnit formulář. Do 5 minut se dozvíte, zda vám byla půjčka schválena, a garantováno je i zaslání peněz na váš účet do 1 minuty od schválení žádosti.
Tady si váží vašeho drahocenného času a vědí, že zvláště u půjček před výplatou jde často o dny, ne-li o hodiny. Proto zákaznické oddělení Ferratum Bank vyřizuje půjčky v režimu 24/7, což znamená 24 hodin denně, 7 dnů v týdnu, včetně víkendů a svátků. 


http://www.operativnipujcka.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat